20120127

legíny jsou moje gusto.

no, milé dámy (o nějakých pánech tady si velký iluze nedělám) řekněte, co vy a legíny? když jsme vyrůstaly (my, uhlí z osmdesátek), legíny frčely všude. teď legíny už nějakou dobu frčej zase, když se podíváte na bloggery, tak většina bez nich nedá ani ránu. pochopitelně nemluvim o těch naprosto šílenej lesklejch a elastickejch nebo z tak blbý látky, že přes ně kouká v lepším případě holá kůže.
já bez nich rány taky nedávám, předevšim proto, že co se týká legín odpadaj problémy s tim, že by nepadly. ať si kupuju slim kalhoty kdekoliv tak mi buď neseděj přes stehna nebo je neoblíknu ani přes lejtka, nebo dělaj divnej zadek a nebo odstávaj od pasu (a vyberte si z toho to nejmíň nepříjemný) - tohle ale milý legíny nikdy neudělaj, protože nějaký mi v obchodě vždycky budou sedět (pokud samozřejmě nepřijdete do zary a tam se vám nevysmívaj poslední dvě velikosti a sice 40ka a 34ka.
poslední dobou se mi začaly líbit legíny s takovym tim mokrym efektem (nebo pogumovaný, s PU aplikací apod.), jedny jsem si asi před měsícem pořídila, ale zatim jsem nenašla dost odvahy abych si je na sebe vzala (co si budeme povídat, nežijeme v matrixu a navíc to holt chce hubený nohy, že jo).
leggings

9 komentářů:

  1. Sice mám různé druhy leín ve škříni už dlouho, ale až v poslední době jsem propadla jejich kouzlu, ale máš pravdu, jsou výborným kouskem! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok!
    Ja mám rada legíny, ale moje brucho ich rado nemá, pretože potom ho priveľmi vidno, keďže majú bedrový strih.Ale klobúk dole pred nimi, pretože dokážu zachrániť moje rána, keď neviem čo na seba- legíny+ dlhý sveter to istia :)
    Naozaj pekný blog.
    http://curly-news.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. legíny jsou nejlepší! miluju je;)=)

    OdpovědětVymazat
  4. ja mám najnovšie také legíno-nohavice a sú moje naj

    lesimple.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní29.01.12 8:14

    Legíny jsou nejhorší módní hit, nechápu, jak se někomu mohou líbit. Punčocháče jsou mnohem lepší a hlavně stylovější, je v nich určitá ženskost. Bohužel si myslím, že lidé si budou pamatovat z 21. století legíny- nepovedený modní hit.

    OdpovědětVymazat
  6. mas pravdu, sehnat padnouci kalhoty je fakt problem a leginy jsou proste resenim..navic jsou pohodlny a delaj (vetsinou) peknou postavu.. :-) ale samozrejme zalezi na jejich typu, nesnasim kdyz si zas nekdo plete bavlneny leginy s kalhotama, ja leginama myslim spis slimky s gumou v pase..

    OdpovědětVymazat
  7. nevím jak jsem se tady octl, ale jsem pán... takže mužský názor na legíny: je to skoro jak nahá holka, takže asi dobrý, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D panejo, tak tohle stojí za zamyšlení.

      Vymazat
  8. ja osobne mam rada leginy..ale musim mat zakrytu riť :D...ale leginy,pokial su čierne!co je moja podmienka.tak nech su aj zamatove kozenkove hocjake.su super

    OdpovědětVymazat