20120214

černá husa

původně jsem to chtěla pojmenovat černá labuť, ale je mi jasný, že to bych si moc fandila. byla jsem na labutím jezeře a bylo to báječný, hned bych na to šla znova. jak se tam ty "lidi" vznášej je prostě boží, boží, boží.
já se s váma chci ale hlavně podělit o dojem z toho, jak ty lidi choděj do národního vyfešákovaný - já jsem měla dilema, co na sebe (pochopitelně! kdybych se nad tim pár hodin nezamejšlela, bylo by to divný), nakonec jsem šla v malejch černejch, protože velký černý nemám. co je ale na pováženou - ostatní jako kdyby se před odchodem z domu/z práce/z popelnice ani nepodívali co na sobě maj. chápu, že japonci, němci a ostatní cizáci to neřešej, protože seženou náhodou lístky na poslední chvíli, ale co ten zbytek?! no, horko mě z toho polejvá.

tady si hraju, že mám labutí šíji. ale hlavně předvádim skoronový spitfire brýle ve kterjch bych klíďo mohla dělat křoví rammsteinům.

7 komentářů:

  1. aaaw, aké cute okuliare:)
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. no ty brýle jsou geniální!
    Budem si hrát spolu, jsem za labuťáka. Martyn

    OdpovědětVymazat
  3. mne by urcite nepristali ale su zaujimave :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. hey ty brýle jsou úžasný!!!
    Taky se už delší dobu chystám někam na balet!!

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. super bryle, tady v Tokyu jich maji spoustu, zvazuji koupi podobnych, ikdyz nejsem tolik punk ani rammstein uz davno :D
    http://requirespassion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky ne, ale některý věci se prostě nezapomínaj :D

      Vymazat