20120208

loafers... wtf?

před rokem, možná i před dvěma jsem klasicky lítala po slevách ve všech obchodech a snažila se najít báječný kousky za pakatel (když pak za tři měsíce třídím hadry a nacházim oblečení ze slev někdy ještě s visačkama, už to tak báječný neni). ale co je to důležitý, před tou dlouhou dobou jsem našla zlevněný povaleče (tedy loafers). připadaly mi neuvěřitelně šílený, takže jsem je pochopitelně koupila - vzala je dvakrát na sebe, okolí se na ně/na mě samozřejmě koukalo divně (jako obvykle), takže skončily na dně kufru s nepoužitelnym oblečením/páskama/šátkama/botama, abych je vytáhla až zase budou jednou v módě a já na ně budu mít náladu.
od tý doby jsem je pochopitelně nevytáhla.tak nějak si myslim, že tyhle boty jsou jenom pro fajnšmekry přes módu, protože běžná populace jim za mák nerozumí a nenávidí je.

loafers

ale jak se tak koukám na ty jarní kolekce, oni budou moji povaleči na jaře zase v kurzu (sice maj bejt blejskavý/ostnatý/jinak divný ale to nevadí). a protože jsem holka dostatečně pitomá, kupuju si další. tentokrát heeled loafers. jejich čas totiž právě přišel.
zmoudřim někdy?

6 komentářů:

  1. NICE BLOG!

    I'm waiting for you on mine!

    Xoxo

    G.

    OdpovědětVymazat
  2. mental shoes

    www.pinstripeprince.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. ja ich strasne chcem a nikde nemozem nikdy najst
    kde take maju??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus shopbop.com nebo klasicky asos, tam jich je mraky :)

      Vymazat
  4. Ja som si skusala JC asi 3 ks a teda pokial mas nohu vacsiu ako 38 vyzera to desne :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom případě velký štěstí, že mám 38ku ;)

      Vymazat