20120223

lynch them in a back alley!

protože jsme všichni závislí na cizích blozích a stalkujeme je den co den, nejde si nevšimnout toho, jak dámy rozpoutaly bitvu o to, co je a co neni hezký (pokud nevíte o kom mluvim, asi nejste dost stalkeři).
jedna z dam zkopírovala pár fotek outfitů ze zahraniční stránky o módě, hodila je k sobě na blog a tam se hluboce zamýšlela nad tim, jestli to je ještě vůbec líbivý, atraktivní, dost ženský a jestli to náhodou někomu nepřipadá směšný nebo odplivnutí vhodný.
samozřejmě připouštim, že co někdy vidim je naprosto šílený a sama bych na to neměla žaludek (jak už jste zjistili, jsem srabjakprase), ale je to móda a přesně o tom podle mě móda je. o překračování hranic a ne o tom, jestli se líbim širokýmu spektru lidí, který v módě došli jenom tam, že vědi jaký číslo kalhot si maj koupit aby jim jakž takž seděly.
jsem z toho zdrcená, protože nevim jestli si něčí styl (a v případě těch hustejch lidí to je STYL!) vůbec můžeme dovolit soudit. nebo snad všechny (mluvim teď hlavě k dívčatům) máme vypadat atraktivně, žensky a pro muže přitažlivě? moje oblečení pro běžný pány (chcete definici běžnýho pána?) přitažlivý neni, a vlastně ani pro běžný dámy. až přitažlivý bude, odplivnu si a zatluču si skobu do zdi. hawk.

2 komentáře:

  1. jo, ten jsem taky četla...:)

    hele, asi takhle: mám takové tušení, že většina českých můžu neuznává nic originálního, osobitého a pro ženy třeba, dejte tomu, pohodlného. průměrný franta z prahy by tě chtěl vidět v 1)bílém triku s výstřihem, uplých bootcut kalhotech, na podpatku nebo v "najkách" a s kabelkou přes rameno nebo 2)v krátké sukni, halence a botech s kramflekem. prostě klasika, nuda, brrr! pak je tady ještě skupinak mužů/blbů, kteří chtějí svou partnerku hezkou, ale jen pro sebe. ovšem to je banda dementů s miniegem, takové to "podívej, já nepotřebuju, aby ses oblíkala jak děvka a nabalovala ostatní!" tak.

    já mám štěstí, že můj muž má estetické cítění a nóbrž pozná, co je krásné:D a co mi sluší. a nevadí mu, když mě baví nosit pánský styl(echt gentleman, ne skejt, fuj!) a když toužím po hubených nohách v obřích botách a že jsem plochá. a většina mých přátel je na tom, bohudík, stejně tak. myslím, že právě v tomhle se odráží naprostý ignorantství českého národa k módě-nejen mužů, ale i žen. co je jiné, to je divné a co je divné, to je hnusné! tak! bohužel se to netýká jen kultury odívání, ale kultury celkově - víš, že z evropských dotací šlo jen 1% na kulturu?! to mě uplně šokovalo. jako je to uplně mimo téma, el i tak...:D vlastně to s tím docela dost souvisí a řekla bych že to osvětluje celou problematiku...

    OdpovědětVymazat
  2. kick ass blog as usual

    www.pinstripeprince.blogspot.com

    OdpovědětVymazat