20120221

obscur, not obscure.

vim, že tmavá a studená zima je pomalu za náma, ale mně to prostě nedá. před nějakou dobou jsem narazila na švédskej blog s hodně intenzívní módou OBSCUR. hrozně ráda se tam vracim a projíždim si fotky znova a znova, protože to je přesně to, co já baštim. je to severský, tmavý a studený (jako naše zima, jako švédská verze filmu muži kteří nenávidí ženy a jako kolekce trish summerville pro h&m, ze který vůbec nic nemám) a chtěla bych to mít všechno doma (včetně toho modela, že jo). no, koukněte sami.
                                                                                                                    zdroj: http://212157.obscur.se/
neni to báječný? sice je to nafocený na chlapovi, ale řekla bych, že je to unisex, takže až to sem začnou jednou ve velkym dovážet...

6 komentářů:

  1. taak toto je úžasné ... minimálne prvý a posledný kabát by som brala okamžite ...

    OdpovědětVymazat
  2. úžasné fotky,kouknu se na tam :)
    krásný blog,líbí se mi jak píšeš a i tvé fotky :))*

    OdpovědětVymazat
  3. mně trochu vadí když si holky osvojí všechny chlapský věci...pak si nemůže na sebe nic vzít bez toho aby někdo neřekl:„To je pro holky ne?"

    Jinak oblečení super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. páni, takhle jsem nad tim nikdy nepřemejšlela! ale popravdě mě nenapadá nic, co by bylo pro chlapy a když si to chlap vezme, tak by se o tom přemejšlelo jako o věci pro ženskou. pouč mě :-)

      Vymazat
    2. nečekaně mě nic nenapadá, tak jenom dvě co se mně vynořily: košile se zaobleným límečkem (ani mě nenapadlo nad tím přemýšlet dokud sem TO neslyšel..teda tady nevím jestli to nosili chlapci první, ale určitě jo:D) a z léta sandále pro gladiátora (sakra gladiátorky sou od gladiátora ne? chlap jak prase, ale né, jsou pro holky že jo). jinak mě nic nenapadá, většinou mě vlastně lidi říkaj že su teplej, ale to už je jiná kapitola...

      Vymazat