20120225

úchylný baťůžkáři.

neni to ani půl roku, kdy jsem na batohy koukala skepticky a nosila zarytě jenom aktovky (protože aktovky byly děsně v kurzu). aktovky mám ráda pořád, ale přišla jsem na chuť i těm batohům - myslim takový ty pánský, látkový, co byste si vzali pomalu na čundr, ne sportovní batohy s třema stovkama kapes na cigára, zapalovač, kapesník, pití, svačinu, přihrádkama na knihy, sešity, klíčenku, medvídka apod.
sice mi to trvalo dlouho a první krůčky byly nejistý, ale konečně jsem pochopila co na nich svět módy vidí. jsou prostě hustěkrutopřísný, když je nosíte na jednom rameni, abyste si pořádně pocuchali páteř.
jednim batohem jsem tady už šermovala a teď nedávno mi přišel i druhej (šedej je sice parádní, ale každá barva je dobrá, když je černá). takže teď je tu i ten druhej a možná ještě časem dokoupim i béžovej, aby se mohli kamarádit.

pochopitelně, že většina běžný populace tomuhle baťohovýmu zasažení nerozumí a přijde jim to ujetý - jako ostatně většina věcí, co nejsou vyšisovaný džíny. když teda přijdete s božím batohem do práce/do školy, nedivte se, že se vás nějaká odbornice na slovo vzatá zeptá - ty nosíš baťoh?!! a ty vykřičníky budou v jejích očích viset ještě pár hodin.

3 komentáře: