20120117

krajkový lilek

letos pofrčí krajky! přečetla jsem si před pár dny u někoho, kdo je módní guru. co na to říct, já myslela, že frčely už loni (totiž loni na jaře/v létě jinej guru pokřikoval že je to letošní hit). krajky byly i v obchodech (v zaře byla od krajek celá jedna stěna). no, možná mě mate to, jak je v obchodech pořád k mání totéž, kombinace všeho dohromady - asi proto, abysme na nic nezapomněli a nebo aby ten danej obchod byl v módě pořád (ót kutýr asi po každý sezóně omezí propagovanou věc aby ji zase mohli propagovat o pár f/w ne s/s collections dál). nicméně, krajky jsou bezva, v umírněný formě je na sobě i snesu (límeček například), takže krajkám fandim - ne jenom letos.
co si ale neuvědomuju že bych vůbec někdy na oblečení viděla jsou papriky, lilky nebo dýně (pokud se samozřejmě při neděli nepokydáte obědem, ale to se prej nepočítá), to bude asi fakt novej hit ;-)


na košilce mám pár nepatrnejch kraječek (právě tolik, aby mi to zakrylo prsa) a kdyby vás to zajímalo - lilek, papriku ani dýni doplnit zatim neplánuju.

6 komentářů:

  1. hehe! mozna nejaky lilek by se nekde nasel...zase ale mit hlad a videt nekoho obleceneho do lilku...

    OdpovědětVymazat
  2. do hajzlu z podprdama...to je cool přístup
    http://konnichiwabitchesgotuttifrutti.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta košile je uplně boží!

    OdpovědětVymazat